The Two Cutters – En håndtrykt bog

The Two Cutters er en artist book . Bogen er resultatet af et samarbejde mellem billedkunstnerne Lars Holbroe og Henrik Bruun samt værkstedsleder Jan Kiowsky fra Grafisk Værksted.

Bogen er på 44 sider. Alle trykplader er skåret i linoleum og de fleste sider er trykt  i to farver. Kunstnerne  har byttet linoleumsplader med hinanden undervejs og på denne måde har begge har arbejdet på samtlige sider i bogen.

 Bogen er trykt    Grafisk Værksted  over en periode på næsten ni måneder af Jan Kiowsky med hjælp fra kunstnerne.  Bogen er trykt i et lille oplag på 51 stk, alle signeret og nummeret. Bogen er først og fremmet en billedbog, men alle motiver har titler som hænger sammen i en historie;  en historie som læseren vil opdage foregår i en forhåbentlig fjern fremtid.  Et par titler fra bogen;  Begyndende uro, Supernova i nabolaget, En anelse, Ting der forsvinder, Strålen, Pulsen, Trykbølgen, Arkæologerne er landet, Den gule periode, Det rør på sig igen.

Nedenfor et udvalg af opslag fra bogen.

Bogen koster 650,- og kan købes i Format Artspace, København eller Grafikgalleriet i Næstved.